Wat zijn de systeem eisen voor Raven Shield?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Raven Shield?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 98/ME/2000/XP (alleen)
Processor: 800 Mhz Pentium III, AMD Athlon
RAM: 128 MB (XP: 256 MB)
Video Kaart: 32 MB DirectX 8 compatibele 3D video kaart met hardware T&L
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 2 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis
 
Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP Professional
Processor: 1.3 GHz Pentium 4, AMD Athlon
RAM: 512 MB
Video Kaart: 128 MB DirectX 8.1 compatibele 3D video kaart met hardware T&L
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.
 

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.