A Gyakori Kérdés amelyet megpróbálsz megtekinteni még nem lett erre a nyelvre lefordítva. Amíg a cikk fordítása nem elérhető, egy angol verzióval szolgálunk

Deleting Save Files

KÉRDÉS:

Is it possible to restart the game from scratch?

VÁLASZ:


In The Crew, your progress isn't saved locally but server-side, and those save files are not available. For this reason, it's not possible to delete the save files to completely reset your progression.

That said, you are able to replay any mission you've come across during your game.

Kapcsolódó platformok

EZ HASZNOS VOLT?

Köszönjük visszajelzésed Köszönjük visszajelzésed, sajnáljuk hogy ez nem műküdött.
Kérlek küldj be egy hibajegyet és mondd el hogy segíthetünk.