La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Language options in Assassin's Creed III Remastered

QUESTION:

What languages are available in Assassin's Creed III Remastered?

RÉPONSE:

Below is a list of the supported languages for all platforms.

AudioSubtitlesInterface
Englishxxx
Frenchxxx
Italianxxx
Germanxxx
Spanishxxx
Chinese (Simplified) xx
Chinese (Traditional) xx
Dutch xx
Japanesexxx
Korean xx
Polish xx
Portuguese-Brazilxxx
Russian*xxx
*Please note that Russian audio is unavailable in Assassin's Creed Liberation Remastered.

If you have any questions, feel free to reach out to us!