La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

How to activate games on Vive

QUESTION:

I bought a VR game for Vive. How can I activate it?

RÉPONSE:

Activating games for Vive is really easy.

The activation process works through Steam. Simply follow the usual Steam activation process. If you do not know how to activate a game on Steam, you can find detailed instruction in our dedicated FAQ.