La FAQ que vous tentez d’accéder n’a pas encore été traduite dans cette langue. En attendant que la traduction de cette FAQ soit disponible, nous vous mettons la version anglaise à disposition

Where are My Friend Invites?

QUESTION:

I haven't been receiving friend invites. How can I accept friend invites?

game requests

RÉPONSE:

Facebook recently changed the way it displays game invites. Friend invites are now displayed in Facebook's Games Section on the left side of Home Page.