La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

Minimum Requirements

QUESTION:

What are the minimum system requirements for Might and Magic X Legacy?

RÉPONSE:

In order to play Might and Magic X Legacy properly, your PC MUST meet or exceed these system requirements:

Minimum System Requirements

Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processor: 2.5 GHz Intel Core2 Duo E7200 or 2.5 GHz AMD Athlon 64 X2 4800+ (2.4 GHz Intel Core2 Quad Q6600 or 2.3 GHz AMD Phenom X4 9650 or better recommended)
RAM: 4 GB (6 GB or greater recommended)
Video Card: 512 MB DirectX 9.0c–compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX-compatible
Hard Drive Space: 10 GB

*Supported Video Cards at Time of Release:
AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 / R7 / R9 series
NVIDIA GeForce 8800 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 / 700 series

Note: Laptop versions of these cards may work, but are not officially supported.