La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

What Internet Ports are used by World in Conflict: Soviet Assault?

QUESTION:

What ports do I need to have open in my router / firewall in order to play World in Conflict: Soviet Assault online?

RÉPONSE:

World in Conflict: Soviet Assault, when played behind a home router or a firewall, may require special configuration to work properly.

Here are the ports you'll have to open, or forward:

TCP

UDP