La FAQ que vous essayez de visiter n'est pas encore traduite pour cette langue. Nous vous présentons la version anglaise jusqu'à ce que la traduction de cette FAQ soit mise à disposition.

What are the minimum requirements for CSI: Crime Scene Investigation?

QUESTION:

What are the minimum requirements for CSI: Crime Scene Investigation?

RÉPONSE:

In order to play CSI: Crime Scene Investigation properly, your computer must meet or exceed these minimum system requirements:

Minimum System Requirements
  • Windows 98/ME/2000/XP Only
  • Pentium II 300 MHz, AMD K6-III 450
  • 128 MB RAM (256 MB RAM required for Windows XP)
  • 8 MB DirectX 8.1 compatible graphics card
  • DirectX 8.1 compatible sound card
  • DirectX 8.1 (included on disk)
  • 4x CDROM drive
  • 350 MB free hard disk space

Recommended System Requirements

• Pentium II 500 MHz, AMD K6-III 6000
  • 256 MB RAM
  • 8 MB DirectX 8.1 compatible hardware accelerated 3D graphics card
  • 16-bit DirectX 8.1 compatible sound card
  • 16x CDROM drive
  • 1.5 GB free hard disk space