Validin ostotositteen toimittaminen

KYSYMYS:

Kuinka toimitan ostotositteen?

VASTAUS:

Mikäli olet ottanut meihin yhteyttä liittyen ostettuihin peleihin tai pelisisältöön, vaadimme usein ostotositteen tutkiaksemme tapaustasi pidemmälle.

Huomaathan, että: Mikä tahansa meille lähettämäsi kuvankaappaus, kuva tai asiakirja ei saa olla leikattu tai editoitu millään tavalla. Lähettäessäsi kuvankaappauksia meille PC:ltä tai Mac:ilta, käytä kuvankaappaus-toimintoa.

Älä ota kuvaa tietokoneesi ruudusta käyttämällä toista laitetta.

Minkälaisen ostoksen olet tehnyt?
Fyysinen tai digitaalinen peliostos Ubisoft Store:sta
Fyysinen peliostos jälleenmyyjältä
Digitaalinen peliostos jälleenmyyjältä tai pelikauppapaikasta
Pelinsisäiset ostokset PC:llä
Pelinsisäiset ostokset konsoleilla
Mobiilipeli / pelinsisäiset ostokset

Fyysinen tai digitaalinen peliostos Ubisoft Store:sta
1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa store.ubi.com.
2. Klikkaa My Account ja navigoi itsesi My Orders-osioon.
3. Näet tällä sivulla tilauksesi tilausnumerosi.
4. Toimita tämä tilausnumero asiakaspalvelijoillemme.

Fyysinen peliostos jälleenmyyjältä
1. Ole hyvä ja toimita meille erilliset leikkaamattomat kuvat seuraavista:
a. Pelilevy sen kotelossa
b. Lehtinen, jossa on pelin aktivointi/tuotekoodi
c. Ostokuitti, josta näkyy:
  - Ostetun pelin nimi tai kuvaus
  - Jälleenmyyjän nimi, jolta peli on ostettu
  - Oston päivämäärä
  - Tuotteen hinta

Digitaalinen peliostos jälleenmyyjältä tai pelikauppapaikasta
1. Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus ostotositteesta, jossa on näkyvillä seuraavat tiedot:
a. Ostajan nimi ja sähköpostiosoite
b. Myyjän nimi
c. Tuotteen nimi tai kuvaus
d. Oston päivämäärä

Pelinsisäiset ostokset PC:llä
• Ubisoft Storen kautta tehdyt ostokset
1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa store.ubi.com.
2. Klikkaa My Account ja navigoi itsesi My Orders-osioon.
3. Näet tällä sivulla tilauksesi tilausnumerosi.
4. Toimita tämä tilausnumero asiakaspalvelijoillemme.

• Epic Games:in kautta tehdyt ostokset
1. Seuraa oheisia ohjeita saadaksesi ohjeistuksen Epic Games:in ostotositteeen löytämiseksi.

• Steamin kautta tehdyt ostokset
1. Seuraa näitä ohjeita löytääksesi ostotositteen Steamissa.

Virallisilta jälleenmyyjiltä tehdyt ostokset
1. Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus ostotositteesta, jossa on näkyvillä seuraavat tiedot:
a. Ostajan nimi ja sähköpostiosoite
b. Myyjän nimi
c. Tuotteen nimi tai kuvaus
d. Oston päivämäärä

Pelinsisäiset ostokset konsoleilla
1. Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus ostotositteesta, jossa on näkyvillä seuraavat tiedot:
a. Ostajan nimi ja sähköpostiosoite
b. Myyjän nimi
c. Tuotteen nimi tai kuvaus
d. Oston päivämäärä

Mobiilipeli / pelinsisäiset ostokset
• iTunes Store / App Store
1. Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus ostotositteesta, jossa on näkyvillä seuraavat tiedot:
2. Pidä huoli, että seuraavat asiat näkyvät selvästi kuvankaappauksessasi:
a. Tuotteen nimi tai kuvaus
b. Tilauksen transaktionumero
c. Tilauksen kokonaishinta
d. Oston päivämäärä

• Google Play
1. Palautukset
a. Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus Googlelta saamastasi vahvistusviestistä.
b. Mikäli et löydä tätä, voit tämän sijasta toimittaa meille ostohistoriasi Google Payments Center:istä
2. Tuote/sisältökorvaukset
a. Ole hyvä ja toimita meille leikkaamaton kuvankaappaus ostohistoriastasi Google Payments Center:istä

Lisäapua kuvankaappausten ottamiseen
Mikäli olet PC:llä voi lukea oheisesta linkistä, kuinka voit ottaa kuvankaappauksen.
PC-ohje kuvankaappauksien ottamiseen

Jos käytössäsi on MAC, voit lukea oheisesta linkistä lisätietoja ottaaksesi kuvankaappauksen.
MAC-ohje kuvankaappauksien ottamiseen

Konsolilla sinun tulee joko ottaa kuvankaappaus laitteeltasi tai koneellasi:

Ostohistorian löytäminen tietokoneella:
PSN -ostohistoria
Xbox One -ostohistoria

Ostohistorian löytäminen konsoleilla:
Nintendo Switch -ostohistoria
PS4 -ostohistoria
Xbox One -ostohistoria