Tietoa kaksivaiheisen tunnistautumisen palautuskoodeista

KYSYMYS:

Mitä ovat palautuskoodit?

VASTAUS:

Palautuskoodit ovat uniikkeja, kertakäyttöisiä koodeja, joita voit käyttää varmennuskoodin sijasta päästäksesi kirjautumaan Ubisoft-tilillesi, jolla on käytössä kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Koodit joko näytetään ruudulla tai lähetetään sinulle, kun otat tämän turvallisuusominaisuuden käyttöösi.

Ohessa on esimerkki miltä palautuskoodit näyttävät, kun ne näytetään ruudulla mobiililaitteen kaksivaiheisen tunnistautumisen aktivoimisen yhteydessä:

User-added image

Jos olet estynyt käyttämästä ensisijaista varmennetapaa, tai sinulla on ongelmia toimivan koodin generoimisessa, suosittelemme poistamaan kaksivaiheisen tunnistautumisen käytöstä väliaikaisesti käyttäen yhtä palautuskoodeistasi.

Voit tämän jälkeen aktivoida kaksivaiheisen tunnistautumisen uudestaan ja saat tämän yhteydessä uudet palautuskoodit.

Tarjoamme myös vaihtoehdon lisätä Ubisoft-tiliisi puhelinnumeron vastaanottaaksesi palautuskoodin tekstiviestitse, mikäli tililläsi on käytössä kaksivaiheinen tunnistautuminen mobiililaitteella.

Mikäli et ole tallettanut palautuskoodeja jotka olet saanut kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönoton yhteydessä käyttäen mobiililaittettasi tai sähköpostiasi, voit ottaa meihin yhteyttä poistaaksesi tämän turvallisuusominaisuuden käytöstä.

Lisäämällä luotettuja laitteita voit myös helpottaa prosessia!