Kuinka resetoida yhteyslaitteet

KYSYMYS:

Kuinka voin resetoida modeemin tai reitittimen osana yhteysongelmien ratkaisua?

VASTAUS:

Ensimmäinen kokeiltava asia viiveen tai katkojen esiintyessä on yhteyslaitteen resetointi.

Tämä tarkoittaa yleensä reititintä tai modeemia. Joskus tätä prosessia kutsutaan termillä power cycling.

Tässä helpot askeleet:
Sammuta kaikki tietokoneet tai konsolit jotka ovat yhdistettynä modeemiin/reitittimeen.
• Sammuta modeemi/reititin ja ota se pios seinästä.
• Odota 60 sekuntia.
• Laita laite takaisin seinään ja kytke virta.
Jos laitteessa on valoja, näet näiden vilkkuvan. Tämä on normaalia. Vie hetken ennen kuin yhteys on täysin muodostunut.
• Kytke virta tietokoneeseen tai konsoliin. Anna sen käynnistyä rauhassa loppuun saakka.
Resetointi on nyt tehty. Kokeile käynnistää peli tarkastaaksesi ongelman tilan.

Mikäli ongelma jatkuu, otathan yhteyttä niin katsomme lisävaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi.