Ulkoiset rajoitteet

KYSYMYS:

Yritin eri ongelmanratkaisukohtia yhteysongelmaani, mutta minulla on edelleen ongelma pelin yhteydenmuodostuksen kanssa. Mitä voin tehdä?

VASTAUS:

Mikäli yhteysongelmia ilmenee ongelmanratkaisuyrityksistä huolimatta, saattaa yhteytesi olla rajoitettu internetpalveluntarjoajan tai yhteydenvalvojan kautta. Kouluilla, sotilastukikohdilla tai asuntoloilla saattaa olla rajoitteita yhteydessään.

Otathan yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi tai yhteydenvalvojaan saadaksesi lisätietoja mahdollisista rajoitteista. Saatat tarvita peliä varten tarvitut portit. Etsithän tukisivustoltamme kyseisen pelin yhteystukiartikkelin josta löydät tarvittavat portit pelin yhteyden avaamiseen. Voit vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä ja kerromme tarvittavati portit.

MIkäli ongelma jatkuu etkä ole rajoitetun yhteyden takana, luothan tukipyynnön lisäratkaisujen löytämiseksi. Lisääthän tähän täyden kuvauksen ongelmastasi, mahdolliset virheviestit ja kuvat seuraavista kohdista:
- Porttien uudelleenohjaus / Virtuaalinen servereiden konfigurointi joista näkyy portit ja oma IP:si.
- Oman laitteesi internetyhteyden tiedot, näyttäen manuaalisen (static) IP:n jota käytät.