UPLAY+ -kuukausitilauksen peruuttaminen

KYSYMYS:

Kuinka voin peruuttaa UPLAY+ -kuukausitilaukseni?

VASTAUS:


Mikäli päätät peruuttaa kuukausitilauksesi, säilyy kuukausitilauksesi aktiivisena kuluvan kuun viimeiseen päivään asti, johon olet tilauksen maksanut, eikä sinua veloiteta seuraavasta kuukaudesta.

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa erikseen ilmoittamatta. Tämän päivän jälkeen kuukausitilaus peruutetaan, eikä se uusiudu itsestään.

Jos olet jo saanut laskun, jossa on seuraavan maksusi tiedot, tilauksesi on jo uusittu seuraavan kuukauden ajalle.

Tässä tapauksessa maksu voidaan käsitellä aiemmin antamillasi laskutustiedoilla, vaikka peruisit tilauksesi tai poistaisit Ubisoft-tilisi. Jos perut tilauksesi, sinua ei veloiteta enää tämän maksun jälkeen.

Huomaathan, että vahvistettuasi UPLAY+ -tilauksesi, saattaa kestää jop 30 minuuttia ennenkö voit peruuttaa UPLAY+ -kuukausitilauksesi.

Peruuttaaksesi kuukausitilauksesi, seuraa alla olevia ohjeita:

Ubisoft Store
•  Avaa My Subscription -sivu

User-added image
 

• Klikkaa Cancel Membership (peruuta jäsenyys)
• Sinut ohjataan toiselle sivulle, jossa sinun tulee skrollata sivun loppuun vahvistaaksesi peruutuksesi.
 
User-added image
 

• Klikkaamalla Yes, Cancel my Subscription (Kyllä, peruuta kuukausitilaukseni), vahvistat sallivasi peruutuksen.

Kun olet peruuttanut tilauksesi, Cancel Membership-painikeen pitäisi myös kadota näkyvistä.
 

Uplay-sovellus
 
• Klikkaa tilisi nimeä oikeasta yläkulmasta 
• Valitse sitten valikosta Tilin tiedot
 
User-added image
 
• Etsi UPLAY+ -osio ja klikkaa Hallitse. Sinut ohjataan My Subscription -sivulle verkkoselaimessasi. 
• Klikkaa Cancel Membership (peruuta jäsenyys)
• Sinut ohjataan toiselle sivulle, jossa sinun tulee skollata sivun loppuun vahvistaaksesi peruutuksesi.
 
User-added image
 

• Klikkaamalla Yes, Cancel my Subscription (Kyllä, peruuta kuukausitilaukseni), vahvistat sallivasi peruutuksen.
 

Kun olet peruuttanut tilauksesi, näet päivittyneen statuksen My Subscription-sivulla vaihtuvan aktiivisesta inaktiiviseksi (Active -> Inactive). Cancel Membership-painikeen pitäisi myös kadota näkyvistä.

Peleissä, joissa on saatavilla vain paikallistallennus, menetät peliedistyksesi, mikäli peruutat kuukausitilauksesi ja poistat pelin asennuksen. Löydät lisää tietoa pilvitallennuksista ja premium -sisällöstä oheisista artikkeleista.

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää, katso tästä UPLAY+ -osiomme, josta löydät lisää infoa palvelusta.

Mikäli sinua jäi jokin askarruttamaan, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua mielellämme.

Liittyvät alustat

OLIKO TÄSTÄ APUA?

Kiitos palautteestasi. Kiitos palautteestasi. Pahoillani, että ei auttanut.
Lähetä tukipyynnön ja kerro meille miten voimme auttaa sinua.