UPLAY+ -kuukausitilauksen hallinta

KYSYMYS:

Kuinka voin hallita UPLAY+ -jäsenyyttäni?

VASTAUS:

Voit hallita kaikkia kuukausijäsenyytesi tietoja Uplay-ohjelman kuukausitilaus-välilehdellä tai Ubisoft Storessa.

Päästäksesi hallitsemaan kuukausitilaustasi, Ubisoft Storessa, seuraa alla olevia ohjeita:
- Avaa Ubisoft Store.
- Kirjaudu sisään Ubisoft-tunnuksillasi klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa avatar-kuvaketta.
- Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa avatar-kuvaketta uudestaan ja valitse My Subscription (Kuukausijäsenyyteni).

Tällä sivulla voit muokata maksutapaasi, laskutusosoitettasi ja laskutustietojasi. Mikäli etsit maksukuittia, se on saatavilla klikkaamalla View billing details (Tarkastele laskutustietojasi).
Huomaathan, ettet pysty poistamaan maksutapaasi, kunnes laskutuskausi on vanhentunut.

Samalla sivulla voit myös uusia tai peruuttaa kuukausitilauksesi.

User-added image

Poistaessa tilisi menetät myös pääsysi UPLAY+ -kuukausitilaukseesi.

Vilkaise UPLAY+ -osiomme halutessasi lisäinfoa palvelustamme.

Mikäli sinulla herää muuta kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, autamme sinua mielellämme!