Rainbow Six: Siege Ilmainen peliviikko (Elokuu 2019)

KYSYMYS:

Mitä minun tulee tietää Rainbow Six: Siege:n ilmaisesta peliviikosta?

VASTAUS:

Oletko valmis liittymään seuraamme 28.8.-4.9. kun Rainbow Six: Siege w on pelattavissa ilmaiseksi PC:llä (Uplay, Epic ja Steam), PS4:llä ja Xbox One:lla?
Löydä lisää infoa Rainbow Six: Siege:n ilmaisviikosta alta:

Millä alustoilla ja milloin Rainbow Six: Siegen ilmaisviikko on pelattavissa?
Mistä löydän Rainbow Six: Siegen ilmaisviikon?
Mistä saan tietoa pelin järjestelmävaatimuksista PC:llä?
Kuinka voin ennakkoladata pelin?
Pidin Rainbow Six: Siegestä, onko pelistä saatavilla tarjouksia, mikäli haluan ostaa pelin koko version?
Jos ostan pelin koko version ilmaisviikon jälkeen, menetänkö peliedistykseni?
Pelasin ilmaisviikon aikana ja avasin joitakin operaattoreita, pysyvätkö ne avattuina?
Jos ostin R6 krediittejä ilmaisviikon aikana, menetänkö ne?

User-added image

Peli on pelattavissa seuraavilla pelialustoilla seuraavasti:

Uplay ja Epic Games Launcher:
Keskiviikkosta 28.8. at 16:00 (Suomen aikaa) keskiviikkoon 4.9. 23:00 (Suomen aikaa) asti.

Steam:
Keskiviikkosta 28.8. at 20:00 (Suomen aikaa) keskiviikkoon 4.9. 23:00 (Suomen aikaa) asti.

PS4:
Keskiviikkosta 28.8. at 16:00 (Suomen aikaa) keskiviikkoon 4.9. 16:00 (Suomen aikaa) asti.
PS+ jäsenyys ei ole vaadittu pelataksesi moninpeliä.

Xbox One:
Keskiviikkosta 29.8. at 01:00 (Suomen aikaa) keskiviikkoon 4.9. 20:00 (Suomen aikaa) asti.
Xbox Live Gold kuukausitilaus vaaditaan pelataksesi moninpeliä.

Mistä löydän Rainbow Six: Siegen ilmaisviikon?

Uplay
Klikkaa Pelit > Ilmaiset Pelit. Löydät Rainbow Six: Siegen ilmaisviikon pelattavissa täältä.

Steam
Peli on saatavilla Steam kokoelmien kautta.

Epic
Peli on saatavilla Epic Games Launcherin kirjastossa.

PlayStation 4
Löydät pelin PSN Storesta:
- Etsi demosivu PlayStation Storessa
- Klikkaa R6 -pelikuvaketta
- Kun avaat pelisivun, skrollaa alas demon alavalikkoon
- Napsauta sitten R6 Siege -kuvaketta tällä sivulla
- Valitse pelin kokeiluversio

Xbox One
Aloitussivulla klikkaa Free Play Days ja etsi Rainbow Six: Siege

Mistä saan tietoa pelin järjestelmävaatimuksista PC:llä?
Löydät lisätietoa tästä artikkelista.

Kuinka voin ennakkoladata pelin?

Uplay ja Epic Games Launcher
Ennakkolataus on saatavilla 26.8.2019 klo 19:00 (Suomen aikaa) alkaen.

PS4
Ennakkolataus on saatavilla 26.8.2019 klo 10:00 (Suomen aikaa) alkaen.

Ennakkolataus ei ole saatavilla Steamissa, eikä Xbox Onella.

Pidin Rainbow Six: Siege, onko pelistä saatavilla tarjouksia, mikäli haluan ostaa pelin koko version?
Ilman muuta!

19.8.-10.9.2019, peli on saatavilla tarjoushintaan Uplayssa:

-60% Rainbow Six: Siege ja Deluxe-editionista
-50% Gold ja Ultimate editioneista
-20% Year 4 Pass

27.8.-4.9.2019, peli on saatavilla tarjoushintaan Steamissa

-60% Rainbow Six: Siege ja Deluxe-editionista
-50% Gold ja Ultimate editioneista
-20% Year 4 Pass

27.8.-4.9.2019, peli on saatavilla tarjoushintaan Epic Games Storessa:

-60% Rainbow Six: Siege ja Deluxe-editionista
-50% Gold ja Ultimate editioneista
-20% Year 4 Pass

27.8.-9.9.2019, peli on saatavilla tarjoushintaan Xbox Marketplacessa

-70%  Deluxe edition
-50% Gold ja Ultimate editioneista

27.8.-9.9.2019, peli on saatavilla tarjoushintaan Playstation Storessa:

-70%  Deluxe edition

Jos ostan pelin koko version ilmaisviikon jälkeen, menetänkö peliedistykseni?
Et, mikäli ostat koko pelin, pystyt jatkamaan peliä siitä mihin jäitkin.

Pelasin ilmaisviikon aikana ja avasin joitakin operaattoreita, pysyvätkö ne avattuina?
Kyllä.

Jos ostin R6 krediittejä ilmaisviikon aikana, menetänkö ne?
Käyttämättömät R6 krediitit säilyvät tililläsi. Voit käyttää niitä päivittäessäsi pelin koko versioon.