Suorituskykyongelmia pelissä Ghost Recon Breakpoint

KYSYMYS:

Ghost Recon Breakpoint ei pyöri koneellani yhtä sujuvasti kuin sen pitäisi. Mitä voin tehdä parantaakseni suorituskykyä?

VASTAUS:

Tiimimme ovat optimoineet Ghost Recon Breakpointin pyörimään mahdollisimman sujuvasti erilaisilla järjestelmäkokoonpanoilla, mutta mikäli koet pelissä suorituskykyongelmia (esim. frameraten putoamista, ruudun lyhytaikaista jäätymistä, hidastuneita pelitoimintoja), seuraa alla olevaa infoa, joka saattaa auttaa sinua ymmärtämään vian aiheuttajan ja korjaamaan sen.

Pidäthän mielessäsi, että jotkin ympäristölliset efektit ja tietynlaiset pelikohtaukset saattavat olla järjestelmällisesti vaativampia kuin toiset. Jos järjestelmätehosi ovat jo maksimissa, jotkin tilanteet pelissä saattavat kuormittaa konettasi liikaa ja aiheuttaa täten suorituskykyongelmia. Mikäli tämä on ongelmasi pääsyy, kokeile alla olevia ohjeita ja kiinnitä erityisesti huomiota ohjeisiin, jotka sisältävät grafiikka-asetuksien vaihtamista.

Tarkista, että PC:si täyttää järjestelmävaatimukset Ghost Recon Breakpointille. Mikäli järjestelmäsi täyttää minimivaatimukset, suosittelemme laskemaan grafiikka-asetuksien tasoa, sillä korkeammat asetukset saattavat kuormittaa järjestelmääsi.

Jos järjestelmäsi täyttää suositellut järjestelmävaatimukset, peli toimii sujuvasti suurimmissa osaa tapauksissa, mutta tietyt grafiikka-asetukset vaativat luonnollisesti enemmän suorituskykyä järjestelmältäsi.

Suorita vianmääritysoppaamme
Tämä opas sisältää kokoelman yleisiä vianmääritysohjeita, jotka usein ratkaisevat ongelmat pelissä.

Hyödynnä Benchmark-testi pelissä
Video-välilehdellä Settings-valikossa klikkaa Run Benchmark päästäksesi käyttämään pelin omaa Benchmark -työkalua. Benchmark-testin pitäisi mahdollistaa pelisi asetuksien optimoinnin vastaamaan järjestelmäsi suorituskykyä, jotta saat pelistä enemmän irti.

Muuta grafiikka-asetuksiasi
Madaltamalla osaa pelin grafiikka-asetuksista, kuten resoluutiota, laatua tai taustan framelock-asetuksia voit parantaa suorituskykyä sekä kasvattaa FPSia.

Suunnista Settings > Video -valikkoon ja ala säätämään!

Seuraavat asetukset saattavat oleellisesti vaikuttaa pelisi toimintakykyyn:
- Terrain Quality
- Level of Detail
- Ambient Occlusion
- Texture Quality

User-added image

Mikäli kokoonpanosi täyttää järjestelmävaatimukset ja koet yhä heikentynyttä suorituskykyä pelissäsi oheisten ohjeiden suorittamisen jälkeen, laita meille viestiä. Auttaaksemme sinua ratkaisemaan ongelmasi pikaisemmin, liitä DxDiag ja MsInfo -raportit tapaukseesi!