Tietoa aiheesta Tom Clancy's Ghost Recon Rewards Program

KYSYMYS:

Kuinka ansaitsen palkkioita Tom Clancy's Ghost Recon palkkiojärjestelmässä?

VASTAUS:

Liity tänä kesänä muiden Ghostien mukaan Wildlandseille ansaitaksesi Ghost Recon Breakpoint palkkioita osana palkkiojärjestelmäämme.

Suorita tehtäviä Ghost Recon: Wildlandsissa avataksesi pelin sisäisiä tunnuksia, aseita, ajoneuvoja, uniikkeja keskusteluita yms.
Huomioithan että rekisteröityminen vaatii kiinteän internetyhteyden.

Voit seurata Club-sivulta montako palkkiota olet jo avannut, ja mitä tehdä saadaksesi niitä lisää.
Huomioithan että näiden palkkioiden status päivitetään ainoastaan kahden viikon välein.

Ohjelma pysyy aktiivisena 27.09.2019 saakka. Lisätietoja kuinka päästä käsiksi sisältöön pelin sisällä lähempänä ajankohtaa.

Huomioithan ettei Ghost Recon palkkiojärjestelmä ole saatavilla eri alustoille. Esimerkiksi jos avaat Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands -palkkioita PC:llä, saat ainoastaan PC:lle tarkoitetut palkkiot. Teknisistä syistä emme pysty siirtämään tätä sisältöä.

Olethan yhteydessä, mikäli kysymyksiä ilmenee!