Weapon loadout ja Inventory resetoituvat co-op -pelin jälkeen

KYSYMYS:

Weapon loadoutini, sekä inventoryni resetoituivat co-op -pelin jälkeen. Mitä voin tehdä?

VASTAUS:


Olemme tietoisia, että joidenkin pelien loadoutit (latausnäkymät), sekä inventoryt (tavaraluettelot) resetoituvat pelaajien palatessa co-op -pelistä takaisin yksinpeliversioon.

Tiimimme tutkivat tapausta parhaillaan aktiivisesti.

Mikäli olet törmännyt tähän ongelmaan pelissäsi ja haluat auttaa meitä, voit lähettää meille pelitallennuksesi. 

Liitä meille tapaukseesi viimeisin tai suurin tiedostosi pelitallennussijainnistasi.

Pelitallennuksien lähettäminen Xbox One:lta ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Päivitämme tämän artikkelin kun tilanne on ratkaistu.

Liittyvät alustat

OLIKO TÄSTÄ APUA?

Kiitos palautteestasi. Kiitos palautteestasi. Pahoillani, että ei auttanut.
Lähetä tukipyynnön ja kerro meille miten voimme auttaa sinua.