Asus Nordics -promootio - Far Cry New Dawn -kopiosi lunastaminen

KYSYMYS:

Ostin Asus Nordics -tuotteen, joka sisältää kopion Far Cry New Dawnista. Kuinka voin lunastaa pelin?

VASTAUS:

Saadaksesi ilmaisen kopion Far Cry New Dawnista, sinun tulee lunastaa promokoodi, jonka vastaanotit ostoksesi yhteydessä.

Ennenkö aloitat, tässä hieman yleisinfoa:
Jokaisen koodin voi lunastaa vain kerran.
Voit lunastaa koodin 24/04/2019 asti.

Lunastaaksesi koodisi

1. Vieraile ensin ASUS Promotion-verkkosivulla.

2. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään ASUS VIP -tililläsi.
Mikäli sinulla ei ole tiliä, ole hyvä ja klikkaa Sign Up-vaihtoehtoa ja rekisteröi tili.

3. Sivusto pyytää sinua tämän jälkeen syöttämään promokoodisi.
Sinua saatetaan myös pyytää syöttämään lisätietoja ostoksestasi, sisältäen kuittisi/ostotositteesi.

4. Vastaanotat ASUS-tiliisi linkitettyyn sähköpostiin Far Cry New Dawnin aktivointiavaimen.
Huomaathan, että sähköpostin saapumisessa saattaa kestää jopa 48 tuntia. Tämä mahdollistaa annettujen tietojen verifionnin edellisessä kohdassa.

5. Aktivoi avaimesi Uplay PC:ssä.

Far Cry New Dawn ilmestyy Uplay PC-kirjastoosi, kun avaimesi on onnistuneesti aktivoitu.