Suoritusongelmat Far Cry New Dawnissa

KYSYMYS:

Far Cry New Dawn ei pyöri odotuksenmukaisesti. Mitä voin tehdä parantaakseni sen suorituskykyä?

VASTAUS:

Far Cry New Dawn on optimoitu toimimaan mahdollisimman sulavasti eri alustoilla, mutta mikäli satut kokemaan ongelmia suorituskyvyn kanssa - esimerkiksi matala FPS tai väliaikaista jumiutumista - seuraavat ohjeet saattavat auttaa sinua parantamaan pelin toimintakykyä:

Tarkista, että PC:si täyttää Far Cry New Dawnin järjestelmävaatimukset
Jos järjestelmäsi täyttää minimivaatimukset, suosittelemme käyttämään matalampia grafiikka-asetuksia, sillä korkeammat grafiikka-asetukset saattavat kuormittaa järjestelmääsi.

Mikäli järjestelmäsi täyttää suositeltavat vaatimukset, peli pyörii normaalisti useimmissa tapauksissa, mutta tietynlaiset grafiikka-asetukset saattavat vaatia korkeatehoisemman laitteiston.

Suorita perusvianmääritysohjeistomme.
Tämä ohjeisto sisältää kokoelman yleisiä ongelmien vianmääritysohjeita, jotka usein ratkaisevat pelin toimintaan liittyviä ongelmia.

Vaihda grafiikka-asetuksia
Alentamalla tiettyjä grafiikka-asetuksia, kuten resoluutiota, laatua tai V-sync -asetuksia voit auttaa järjestelmääsi parantamaan sen suorituskykyä ja kasvattamaan FPS:si.
Valitse Options Video ja säädä!

Voit suorittaa pelissä saatavilla olevan suorituskykytestin nähdäksesi kuinka hyvin pelisi pyörii valitsemillasi asetuksilla.

Jos järjestelmäsi täyttää järjestelmävaatimukset ja koet yhä ongelmia suorituskyvyssä kun olet käynyt läpi yllä olevan perusvianmääritysohjeistomme, kerrothan meille tästä.

Auttaaksesi meitä selvittämään ongelman, liitä DxDiag ja MsInfo-raportit tapaukseesi!