Aktivointiavainpyyntö lunastaessasi ilmaista kopiota pelistä Anno 1602

KYSYMYS:

Miksi minun tulee aktivoida avain lunastaakseni ilmaisen kopion pelistä Anno 1602?

VASTAUS:

Mikäli olet vastaanottanut pyynnön syöttää aktivointiavain lunastaessasi ilmaista kopiota pelistä Anno 1602 UPlay PC:llä, ole hyvä ja käynnistä ohjelma.

Ongelman ei pitäisi ilmetä enää uudelleenkäynnistämisen jälkeen.

Toivotamme sinulle eläväisiä pelihetkiä kaupankäynnin maailmassa tässä Anno-klassikossa!