Muutoksien tekeminen tilisi kaksivaiheiseen tunnistautumistapaan

KYSYMYS:

Kuinka voin tehdä muutoksia tilini kaksivaiheiseen tunnistautumistapaan?

VASTAUS:

Kaksivaiheisen tunnistautumistavan vaihtaminen on simppeliä!

Sinun tulee vain generoida toimiva varmennekoodi, tai mikäli koet ongelmia koodin generoimisessa, voit käyttää yhtä palautuskoodeistasi.

Aloittaaksesi, kirjaudu sisään Tilin hallinta -sivulle ja valitse Security Settings (turvallisuusasetukset).

Kun olet kirjautunut sisään:

- Klikkaa Manage My Two-Step Verification Preferences (hallitse kaksivaiheisen tunnistautumiseni asetuksia) 2-Step Verification -osiossa.
- Valitse ponnahdusikkunassa Email tai Google Authenticator.
Voit tässä vaiheessa myös poistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käytöstä
- Vahvista vaihdos klikkaamalla Choose (valitse).

Seuraa sitten ruudulla näkyviä ohjeita aktivoidaksesi kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttäen sähköpostia tai mobiililaitetta.

Löydät turvallisuusasetukset myös Uplay PC -ohjelmasta seuraavasti:
- Klikkaa käyttäjäkuvakettasi oikeasta yläkulmasta.
- Valitse valikosta Tilin tiedot.
- Klikkaa Hallitse päästäksesi sivulle.

Huomaathan, että tästä eteenpäin voit käyttää vain valitsemasi tunnistautumistavan luomia varmennekoodeja.

Jos sinulla herää kysyttävää, ota meihin rohkeasti yhteyttä!