Tilisi turvaaminen kaksivaiheisella tunnistautumisella käyttäen sähköpostia

KYSYMYS:

Kuinka otan kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön sähköpostitse?

VASTAUS:

Voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön käyttäen sähköpostitiliäsi seuraamalla seuraavia alla olevia ohjeita.

Mikäli haluat käyttää kaksivaiheista tunnistautumista käyttäen muuta vaihtoehtoa, voit ottaa tämän turvallisuusominaisuuden käyttöön mobiililaitteellasi sähköpostin sijasta.

1. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi Ubisoft Account -sivulle.

2. Navigoi Security Settings (Turvallisuusasetukset) -osioon. Klikkaa sivulla Activate 2-Step Verification (Aktvioi kaksivaiheinen tunnistautuminen).

3. Valitse Email -vaihtoehto ja klikkaa Choose (Valitse). Tämä lähettää vahvistuskoodin tällä hetkellä Ubisoft-tiliisi rekisteröityyn sähköpostiin. Sivulle avautuu ikkuna, johon voit syöttää sähköpostiin saamaasi koodin.

4. Tarkista sähköpostisi löytääksesi koodin. Sähköpostin tulisi näyttää jotakuinkin tältä:

User-added image

5. Kun olet syöttänyt koodin, paina Submit (Lähetä). Saat ilmoituksen onnistuneesta kaksivaiheisen tunnistautumisen aktivoimisesta. Huomaathan, että sinut saatetaan automaattisesti kirjata ulos, kun kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto on suoritettu onnistuneesti.

6. Vastaanotat nyt vahvistuskoodin sähköpostiisi joka kerta yrittäessäsi kirjautua sisään tilillesi.

7. Kun olet viimeisellyt kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönoton, sinulle on myös lähetetty kuusi palautuskoodia sähköpostiisi. Ota kuvankaappaus koodeista tai kopioi ja talleta ne varmaan paikkaan.

Varmistaaksesi, että kaksivaiheinen tunnistautuminen on aktivoitu onnistuneesti, tarkista Security Settings (Turvallisuusasetukset).

Voit tehdä muutoksia varmennustapaan tai poistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käytöstä milloin tahansa. Huomaathan, että voit myös hallinnoida luotettuja laitteitasi.

Jos sinulla herää kysymyksiä turvallisuusominaisuuksistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.