Pelitallenteiden lähettäminen tutkimusta varten

KYSYMYS:

Mitkä pelitallenteet minun tulee lähettää tarkempaa tutkimusta varten?

VASTAUS:

Toisinaan saatamme pyytää sinua lähettämään pelitallenteesi auttaaksesi meitä tutkimaan tarkemmin ongelmaasi.

On tärkeää, että oikeat tiedostot välitetään pelin kehitystiimille.

Lisätietoja alla:

Uplay PC Steam
Jokaisella tallennuksella on erillinen tiedosto:
2.save
3.save
4.save, jne.
Huomaathan, että "1.save" sisältää vain asetuksia, joten sinun ei tarvitse lähettää meille tätä tiedostoa.

Playstation 4
Tallennuksen kuuluisi sisältää kaksi tiedostoa:
Autosave# ja Autosave#.bin
tai
ManualSave# ja ManualSave#.bin

Löydät nämä tiedostot oletustallennussijainnista.

Liittääksesi nämä tiedostot tukipyyntöösi, sinun tulee pakata ne *.zip -tiedostoksi.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on muuta kysyttävää!