Tuetut oheislaitteet pelissä Trials Rising

KYSYMYS:

Mitkä ohjaimet ovat tuettuina Trials Rising:issa?

VASTAUS:

Ohessa lista tuetuista ohjaimista, joita voit käyttää Trials Rising:issa.

Playstation 4 - Dualshock 4 -ohjain
Xbox One - Xbox One -ohjain

PC - Tuetut oheislaitteet:
- Hiiri ja näppäimistö
- Xbox One -ohjain
- Xbox 360 -ohjain

Jotkin muut ohjaimet saattavat myös toimia PC:llä, mutta ne eivät ole virallisesti tuettuja. Muut ohjaimet saattavat vaatia kolmannen osapuolen ohjelmiston toimiakseen. Ole yhteydessä ohjaimen valmistajaan, mikäli tarvitset apua. Esimerkiksi seuraavat ohjaimet:

- Mitkä tahansa kolmannen osapuolen Xbox-yhteensopivat ohjaimet, mukaan lukien:
- C-SID
- Quadstick

Lukeaksesi koko listan PC:n järjestelmävaatimuksista, katso FAQ:mme aiheesta.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!