Verkkoyhteysongelmat The Division 2:ssa PC:llä

KYSYMYS:

Koen ongelmia online-toimintojen kanssa The Division 2:ssa PC:llä. Mitä voin tehdä?

VASTAUS:

Jos kohtaat pelissäsi lagaamista, yhteyden katkeilua tai muita ongelmia liittyen pelin yhteyteen, voit kokeilla muutamaa keinoa ratkaistaksesi ongelman. Olemme listanneet ne tähän aloittaen helpoimmasta. Suosittelemme, että seuraat niitä samassa järjestyksessä kuin ne ovat listattu alla.

Ennenkö sukellamme yhteysongelmien vianmäärityksen syvään päähän, sinun tulee ymmärtää, että Internet-palveluntarjoajasi, sekä yhteydenjakotapasi määrittää pitkälti pelikokemuksesi. Mikäli pelaat WiFi-yhteyden kautta, pitä mielessäsi, että voit maksimoida kokemuksesi taistelukentällä yhdistäessäsi Ethernet-kaapelin kautta.

Tarkista myös virallinen verkkostatus-sivustomme The Division 2:lle nähdäksesi yhteyteen vaikuttavat verkko-ongelmat, johtuen huollosta, alennustilasta tai katkoksista.

Mikäli sinulla on lisäksi NAT:iin liittyviä ongelmia tai kysymyksiä tämä artikkeli saattaa tuoda valoa tilanteeseesi.

Tässä lista muutamista keinoista, joita voit kokeilla:

1. Resetoi verkkolaitteesi
Tämä sallii verkkolaitteesi muodostaa uuden yhteyden Internet-palveluntarjoajaasi.

2. Ohjelmistoristiriidat
Varmista, ettei PC.lläsi ei ole käynnissä ohjelmia, jotka saattavat vaikuttaa yhteytesi toimivuuteen.

3. Salli UPnP
Osa pelaajista on raportinut, että UPnP:n salliminen on auttanut heitä korjaamaan yhteysongelman. UPnP on lyhenne sanoista Universal Plug and Play ja se on toiminto, joka auttaa sovelluksia välittämään portit automaattisesti. Voit kytkeä sen päälle tai pois päältä reitittimesi asetuksista. Eri reititinmallien kirjo on niin valtava, ettemme pysty kertomaan sinulle tarkalleen kuinka voit tehdä tämän kotireitittimelläsi. Suosittelemme, että tarkistat asian reitittimen ohjemanuaalista tai tarvittaessa otat yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.

4. Porttien välitys
Tämä sallii peliservereiden ja PC:n välisen kommunikaation, sekä toisinpäin.

Tarvitset seuraavat portit pelissä The Division 2

TCP: 13000, 27015, 51000, 55000, 55002
UDP: 22000-22032

5. Isäntätiedosto
Varmista, ettei päivittämätön asetus estä yhteyttämme.

6. Tyhjennä DNS-välimuisti
Saa käyttöösi uusin IP-osoite verkkopalvelusta, johon yrität yhdistää.

7. Ulkoiset rajoitukset
Tarkista muut tekijät, jotka saattavat vaikuttaa verkkoyhteyteesi.

Saadaksesi lisätietoa pelin yhteyskuvakkeista, katso tämä artikkeli.

Mikäli ongelmasi jatkuu oheisen vianmäärityksen jälkeen, ota meihin yhtyettä ja autamme sinua mielellämme!