The Division 2 järjestelmävaatimukset

KYSYMYS:

Mitkä ovat The Division 2 järjestelmävaatimukset?

VASTAUS:

Minimivaatimukset - 1080p (30 FPS):

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: AMD FX 6350, Intel i5-2500K (lisätietoja alla) (SSE 4.2 ja AVX-tuki vaadittu)
Näytönohjain: AMD R9 280X tai NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB VRAM Shader Model 5.0 tai parempi) (lisätietoja alla)
Muisti: 8GB RAM
DirectX: DirectX 11 tai DirectX 12
Kovalevytila:  50GB
Internet: Toimiva Internet-yhteys vaaditaan ladataksesi pelin ja pelataksesi peliä
Moninpeli: laajakaistayhteys 512kps upsream

Suositellut järjestelmävaatimukset - 1080p (60 FPS):

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: AMD Ryzen 5 1500X, Intel Core i7-4790 (lisätietoja alla) (SSE 4.2 ja AVX-tuki vaadittu)
Näytönohjain: AMD RX 480 tai NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB VRAM Shader Model 6.0 tai parempi), (lisätietoja alla)
Muisti: 8GB RAM
DirectX: DirectX 12
Kovalevytila:  50GB
Internet: Toimiva Internet-yhteys vaaditaan ladataksesi pelin ja pelataksesi peliä
Moninpeli: laajakaistayhteys 512kps upsream

Korkealaatuiset 1440p Peliasetukset (60 FPS):

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: AMD Ryzen 7 1700X tai Intel Core i7-6700K (lisätietoja alla) (SSE 4.2 ja AVX-tuki vaadittu)
Näytönohjain: AMD RX Vega 56 tai NVIDIA GeForce GTX 1070 (8GB VRAM Shader Model 6.0 tai parempi), tai parempi (lisätietoja alla)
Muisti: 16GB RAM
DirectX: DirectX 12
Kovalevytila:  50GB
Internet: Toimiva Internet-yhteys vaaditaan ladataksesi pelin ja pelataksesi peliä
Moninpeli: laajakaistayhteys 512kps upsream

Elite 4K Peliasetukset (60 FPS):

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: AMD Ryzen 7 2700X, Intel Core i7-8700K (lisätietoja alla) (SSE 4.2 ja AVX-tuki vaadittu)
Näytönohjain: AMD Radeon VII (11GB VRAM) tai NVIDIA GeForce RTX 2080 TI (11GB VRAM Shader Model 6.0 tai parempi), tai parempi (lisätietoja alla)
Muisti: 16GB RAM
DirectX: DirectX 12
Kovalevytila:  50GB
Internet: Toimiva Internet-yhteys vaaditaan ladataksesi pelin ja pelataksesi peliä
Moninpeli: laajakaistayhteys 512kps upsream

User-added image

Tuetut AMD-prosessorit julkaistaessa:
AMD FX-sarja: AMD FX-6350 tai parempi
AMD Ryzen-sarja: Ryzen 3 1200 tai parempi

Tuetut Intel-prosessorit julkaistaessa:
Intel 2nd gen: Intel Core i5-2500k tai parempi
Intel 3rd gen: Intel Core i5-3330 tai parempi
Intel 4th gen: Intel Core i3-4350 tai parempi
Intel 6th gen: Intel Core i3-6100 tai parempi
Intel 7th gen: Intel Core i3-7100 tai parempi
Intel 8th gen: Intel Core i3-8100 tai parempi

Tuetut näytönohjaimet julkaistaessa:
GeForce GTX700 -sarja: GeForce GTX 780 tai parempi
GeForce GTX900 -sarja: GeForce GTX 950 tai parempi
GeForce GTX10 -sarja: GeForce GTX 1050 tai parempi
GeForce RTX20 -sarja: GeForce RTX 2070 tai parempi
Radeon 200 -sarja: Radeon R9 280X tai parempi
Radeon 300/Fury X -sarja: Radeon R9 380 tai parempi
Radeon 400 -sarja: Radeon RX 460 tai parempi
Radeon Vega -sarja: RX Vega 56 tai parempi
Radeon VII -sarjaT

Kannettavien versiot oheisista korteista saattavat toimia, kunhan niiden suorituskyky on vähintään minimivaatimusten tasolla. Lue lisää infoa tästä artikkelista.

Seuraavat toiminnot eivät ole saatavilla The Division2:ssa - SLI ja Crossfire.

Dolby Atmos on tuettu sekä PC:llä, että Xboxilla. PC:llä toimiakseen Dolby Atmos vaatii Windows 10 version 16299.

Sarjat tai mallit näytönohjaimista/prosessoreista, jotka eivät ole listattu yllä, eivät ole virallisesti tuettuja, eivätkä välttämättä pysty pyörittämään peliä optimaalisesti teknisten rajoituksien vuoksi.