Pelitallennuksien sijainnit pelissä Assassin's Creed: Odyssey

KYSYMYS:

Missä pelitallennukset sijaitsevat?

VASTAUS:

Ohessa pelitallennuksien sijainnit eri pelialustoilla:

Uplay PC
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\5059

Steam
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\5092

Playstation 4
Settings > Application Saved Data Management > Saved Data in System Storage > Assassin's Creed: Odyssey

Xbox One
My Games and Apps > Assassin's Creed: Odyssey > Menu > Manage Game > Saved Data

Joissakin tapauksissa saatamme pyytää sinua lähettämään meille pelitallennuksesi.

Lisää tietoa pelitallennuksista, jotka sinun tulee meille lähettää, saat tästä artikkelista.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä!