Koodin lunastaminen

KYSYMYS:

Kuinka voin lunastaa koodini?

VASTAUS:

Jos osallistuit johonkin tiettyyn tapahtumaan tai turnaukseen, olet mahdollisesti saanut pelissä Rainbow Six: Siege lunastettavan erikoisesineen.

Lunastaaksesi sen, suuntaa lunastussivulle ja seuraa ohjeita ruudulla.

Tässä ohjeet ilmaisen esineesi lunastamiseen:

- Klikkaa Kirjaudu sisään lunastussivulla.

User-added image

- Tämän jälkeen syöstä Ubisoft-tunnuksesi ja kirjaudu sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä Ubisoft-tiliä, ole hyvä ja valitse Create A Ubisoft Account (Luo Ubisoft-tili).

User-added image

- Kun olet kirjautunut palveluun, ole hyvä ja syötä koodisi ja valitse pelialustasi. Mikäli pelialustasi ei ole vielä linkitetty Ubisoft-tiliisi, sinulla on mahdollisuus linkittää se tältä sivulta.
Huomaathan, että mikäli olet saanut useamman koodin, sinun on mahdollista lunastaa toinen koodi toiselle alustalle.

User-added image

- Kun olet klikannut Redeem (Lunasta) -nappia esineesti on käytettävissä pelin Loadout-valikossa.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävvä.