Virheviesti: "Tuotteen omistajuuden varmentamisessa tapahtui virhe"

KYSYMYS:

Mitä voin tehdä mikäli vastaanotan virheviestin "There was a problem authenticating the ownership of this product" / "Tuotteen omistajuuden varmentamisessa tapahtui virhe"?

VASTAUS:

User-added image

Tämä virhe tarkoittaa, että olet mahdollisesti kirjautunut sisään väärälle tilille Uplay PC:ssä käynnistäessäsi peliä Steamin kautta. Ratkaistaksesi ongelman, seuraa alla olevia ohjeita:

- Jos olet yhä kirjautunut sisään Uplay:ssa, klikkaa tilisi käyttäjätunnusta Uplay PC:n oikeassa yläkulmassa ja valitse Kirjaudu ulos

User-added image

- Sisäänkirjautumisikkunassa syötä tilitietosi, jolle peli on aktivoitu.

User-added image

- Käynnistä pelisi Steamin kautta.

Sinun pitäisi nyt pystyä käynnistämään peli.

Mikäli et ole varma millä Ubisoft-tilillä peli on aktivoituna, ota meihin yhteyttä!

Huomaathan, että mikäli sinulla on vastaavanlaisia tiliongelmia, user_profile ja/tai ownership -tiedostojen liittäminen tukipyyntöösi auttaa asiakastukeamme selvittämään tapauksesi nopeammin.

Löydät nämä tiedostot oletuksena seuraavista tiedostosijainneista:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache\user_profile
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache\ownership

Helpottaaksesi ja nopeuttaaksesi prosessia, lähetä meille myös Steamin ostotosite pelistä, jonka kanssa sinulla on ongelmia, sekä pelin akvitointiavain, mikäli se on saatavilla.