Uplay PC:n lokitiedostojen sijainti

KYSYMYS:

Mistä löydän Uplay PC-lokitiedostoni?

VASTAUS:

Joissakin tapauksissa saatamme pyytää sinua lähettämään Uplay PC -lokitiedostosi meille tutkittaviksi.

Nämä tiedostot auttavat meitä hahmottamaan tilanteen kokonaiskuvan ja selvittämään ongelman syytä pidemmälle.

Oletuksena löydät lokitiedostot seuraavasta tiedostosijainnista:

C:\Program Files(x86)\ Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Logs

Kun olet löytänyt lokitiedostot, liitä ne tukipyyntöösi käyttäen Lisää asiakirjoja -toimintoa tukipyyntösivulla ja klikkaa sitten Lähetä liitteitä-painiketta päivittääksesi tapauksesi.

Jos sinulla herää kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!