Viaplayn South Park: The Fractured But Whole -tarjous

KYSYMYS:

Mikä Viaplayn tarjous South Park: The Fractured But Whole -pelistä on?

VASTAUS:

Saat kahden kuukauden Viaplay-tilauksen, kun ostat South Park: The Fractured But Whole -pelin Xbox Onelle tai pelin Collector Edition -version PC:lle Pohjoismaissa (Norja, Ruotsi, Suomi ja Tanska).

Pelin jälleenmyyntiversiossa pitäisi olla Viaplay-koodi pelikotelon sisällä. Jos ostat digitaalisen version, koodi lähetetään sähköpostiisi.

Voit lunastaa Viaplay-koodisi seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen viaplay.com/southpark.
2. Anna yksilöllinen koodisi.
3. Rekisteröi tilisi.

Viaplayn aktivointi Xboxilla tehdään seuraavasti:

1. Yhdistä Xbox-konsoli kotiverkkoosi.
2. Kirjaudu Viaplay-tilillesi Viaplay-sovelluksessa.

PC:llä voit katsoa Viaplayta suoraan selaimessasi.

Mikäli koodin käytössä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä Viaplayn tukeen. Heidän tukitiiminsä osaa vastata parhaiten Viaplay-aktivointiin liittyviin kysymyksiin.

Norja: http://kundeservice.viaplay.no/
Ruotsi: https://kundservice.viaplay.se/
Suomi: http://asiakaspalvelu.viaplay.fi/
Tanska: http://kundeservice.viaplay.dk/