Usein kysytyt kysymykset, joita yrität vierailla, ei ole vielä käännetty tälle kielelle. Olet esillä englanninkielisessä versiossa, kunnes tämä FAQ-käännös on saatavana

Deleting Save Files

KYSYMYS:

Is it possible to restart the game from scratch?

VASTAUS:


In The Crew, your progress isn't saved locally but server-side, and those save files are not available. For this reason, it's not possible to delete the save files to completely reset your progression.

That said, you are able to replay any mission you've come across during your game.

Liittyvät alustat

OLIKO TÄSTÄ APUA?

Kiitos palautteestasi. Kiitos palautteestasi. Pahoillani, että ei auttanut.
Lähetä tukipyynnön ja kerro meille miten voimme auttaa sinua.