Ubisoft-tilisi sähköpostiosoitteen muuttaminen

KYSYMYS:

Haluaisin vaihtaa Ubisoft-tilini sähköpostiosoitetta. Miten teen sen?

VASTAUS:

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteen joka on tällä hetkellä liittynyt Ubisoft-tilillesi, käy vain tilihallinta-sivustossa.

Kun olet kirjautunut sisään, valitse Tilitiedot > Henkilökohtaiset tiedot.

User-added image

Napsauta Muokkaa-painiketta. Tulet näkemään vaihtoehdon vaihtaa sähköpostiosoitteesi. Napsauta Vaihda Sähköpostiosoite-painiketta. Sinulle lähetetään sitten automaattinen sähköpostiviesti tilisi tällä hetkellä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Napsauta linkkiä sähköpostiviestissä. Sinut ohjataan verkkosivulle. Suorita muutos noudattamalla näyttöön tulevat ohjeet.

Jos koet ongelmia tämän prosessin kanssa, ota rohkeasti meihin yhteyttä!