Ubisoft-tilin sähköpostiosoitteen muuttaminen

KYSYMYS:

Haluan vaihtaa Ubisoft-tilini sähköpostiosoitteen. Miten voin vaihtaa sen?

VASTAUS:

Halutessasi vaihtaa sähköpostiosoitteen, joka on tällä hetkellä linkitetty Ubisoft-tilillesi, kirjaudu sisään Tilin hallinta-sivustolle.

Kun olet kirjautunut sisään, valitse Account Information > Personal Information (Tilitiedot > Omat tiedot).
User-added image

Napsauta Edit (Muokkaa) -painiketta. Näet tällä sivulla vaihtoehdon vaihtaa sähköpostiosoitettasi. Klikkaa Change Email (Vaihda sähköpostiosoite)-painiketta.
Vastaanotat tämän jälkeen automaattisen sähköpostiviestin tiliisi tällä hetkellä linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen.
Napsauta linkkiä sähköpostiviestissä ja sinut ohjataan erililliselle verkkosivulle vaihtamaan sähköpostiosoitteesi. Suorita sähköpostin vaihto seuraamalla ruudun ohjeita.

Mikäli sinulla ei ole enää pääsyä tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen, ota meihin yhteyttä ja liitä seuraavat tiedot tukipyyntöösi:

Uusi sähköpostiosoite, jota haluat käyttää tililläsi. Huomaathan, että antamasi sähköpostiosoitteen ei tule olla käytössä millään toisella Ubisoft-tilillä.

Tilin omistajuuden vahvistaminen

Voit vahvistaa tilisi omistajuuden toimittamalla meille validin ostotositteen pel(e)istäsi, jo(t)ka on ostettu virallisen jälleenmyyjän kautta, tai mikäli olet estynyt toimittamasta ostotositetta meille, kuvankaappaus Ubisoft-tiliisi linkitetyn konsolitilin sisäänkirjautumisesta riittää.
(Tässä tapauksessa (Sony Playstation -, Microsoft Xbox Live-, tai Nintendo Switch-tilejä voidaan käyttää tunnistautumiseen.)

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää, autamme sinua mielellämme.