Mistä löydän avaamani esineet For Honorissa?

KYSYMYS:

Mistä löydän avaamani esineet For Honorissa?

VASTAUS:

Kun avaat (unlock) esineen For Honorissa suorittamalla pelin sisäisen toiminnon tai lunastat avaimen (esimerkiksi pelissä avattavan lisäsisällön (ULC) tai Season Passin) saat viestin pelissä avaamastasi pelisisällöstä.

Avaamasi sisällön sijainti riippuu esineen tyypistä. Löydät esineesi joko Customize- tai Social-välilehdestä, johon pääset päävalikosta. (Hyppää tästä TL;DR-versioon.)

User-added image

Customize -välilehdeltä löydät
- varusteet (gear) (armorit tai aseet)
- asut (outfits)
- koristeet (ornaments)
- efektit, teloitukset ja eleet (effects, executions and emotes)
- scavenger cratet

Social -välilehdeltä löydät
- Champion Statuksesi
- tunnukset (emblems)
- tunnuksien kehykset (emblem outlines)

Vaihtaaksesi hahmosi varusteita, asuja tai koristeita, suuntaa Customize-valikkoon, valitse Heroes, valitse Hero jota haluat kustomoida (voit kustomoida vain Heroa, jonka värväsit viimeksi) ja valitse Customize uudestaan seuraavalla ruudulla.

User-added image

Seuraavalla ruudulla voit joko valita varusteistosi osan jota haluat muuttaa (Helm, Chest, Weapon, Arms) tai voit liikkua vasemmalle tai oikealle vaihtaaksesi ulkoasua (Appearance) tai kykyjä (Abilities). Pieni keltainen huutomerkkikuvake esineesi kuvakkeessa tarkoittaa, että sinulla on käytettävissäsi uusi esine.

User-added image

Jos avaat Appearance-välilehden vasemmalla, löydät pelissä avaamasi asut ja koristeet, jotka ovat käytettävissäsi. Jos taasen avaat Abilities-välilehden oikealla, löydät pelissä avaamasi efektit, teloitukset ja eleet jotka ovat käytettävissäsi.

User-added image

Löytääksesi avaamasi scavenger cratet tai ostaaksesi uusia scavenger crateja, valitse päävalikossa Customize, sitten Heroes, ja valitse hahmo, jonka haluat vastaanottavan scavenger cratejen sisällön (Huomaathan, ettet voi siirtää esineitä hahmojesi välillä, joten saamasi esineet sijoitetaan valitsemasi hahmon tavaraluetteloon) ja valitse Scavenge Gear seuraavalla ruudulla.

User-added image

Seuraavalla sivulla näet kaikki saatavilla olevat scavenger cratesi. Sivun yläosassa näet yleisnäkymän omistamiesi cratejen määrästä. Ruudun keskellä löydät jakauman erityyppisistä crateista jotka omistat. Jos craten vieressä on pieni symboli, omistat tämäntyyppisen craten.
Mikäli näet esineen hinnan Steeleinä, et tällä hetkellä omista tämäntyyppistä cratea, mutta voit ostaa sellaisen halutessasi. Oikealla löydä informaatiota cratesta. Keltaiset ympyrät tarkoittavat, että vastaanotat merkkien mukaisen määrän korkeamman luokan varusteistoa.

Kun avaat scavenger craten, esineet siirretään hahmosi tavaraluetteloon ja voit ottaa ne käyttöösi sieltä.

Löytääksesi tunnuksia, tunnuksien kehyksiä tai avaamasi Champion Statuksen, suuntaa päävalikosta Social -välkilehdelle.

User-added image

Löytääksesi uutta sisältöä tunnuksille, avaa Emblem Editor. Uudet esineet ovat merkitty pienellä keltaisella huutomerkkikuvakkeella, jotta löydät ne helpommin. Voit käyttää niitä muuttaaksesi tunnustasi.

Mikäli olet avannut pelissä Champion Statuksen, voit aktivoida sen Social -välilehdestä klikkaamalla Champion Status -palkkia. Seuraavalla ruudulla voit joko aktivoida avaamasi Champion Statuksen tai ostaa lisää Steelillä. Champion Status on päällekkäisesti aktivoituva - voit aktivoida useamman kuin yhden statuksen kerrallaan. Ruutu näyttää sinulle myös kuinka paljon aikaa aktivoimassasi Champion Statuksessa on jäljellä.

Tässä on TL;DR -versio mistä voit löytää avaamasi esineet:

Varusteet (Gear) (armorit tai aseet): Main menu > Customize > Heroes > [Valitse Hero] > [Valitse etsimäsi varusteen tyyppi]
Asut (Outfits)Main menu > Customize > Heroes > [Valitse Hero] > Appearance > Outfits
Koristeet (Ornaments):  Main menu > Customize > Heroes > [Valitse Hero] > Appearance > Ornaments
Efektit, teloitukset ja eleet (Effects, executions and emotes)Main menu > Customize > Heroes > [Valitse Hero] > Abilities > Executions/Emotes/Effects
Scavenger cratet: Main menu > Customize > Heroes > [Valitse Hero] > Scavenge Gear
Champion Status: Main menu > Social > Champion Status
Tunnukset (Emblems)Main menu > Social > Emblem Editor
Tunnuksien kehykset (Emblem outlines)Main menu > Social > Emblem Editor

Mikäli sinulla on ongelmia avaamiesi esineiden löytämisessä, tarkista, että ne ovat aktivoitu, ladattu ja asennettu oikein. Tässä ohjeet pelialustottain:

Xbox One
PS4
Steam

Uplay: Tarkista Owned DLC For Honorin pelisivulla Uplay PC:ssä.

Huomaathan, että pelin sisältö on sidottu päätiliin ja eikä sitä voida jakaa millään toisella tilillä.

Jos kaikki on aktivoitu ja asennettu oikein pelialustallasi, mutta et vieläkään löydä esineitä, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua mielellämme!