PC:n Perusvianmääritys

KYSYMYS:

Koen teknisiä ongelmia pelissäni, kun yritän käynnistää tai pelata peliä. Mitä voin tehdä korjatakseni ongelman?

VASTAUS:

Jos kohtaat ongelmia pelisi toimivuudessa PC:llä, voit kokeilla muutamaa alla olevaa keinoa korjataksesi ongelman.

Vianmääritystapa riippuu ongelman tyypistä - onko kohtaamasi ongelma ohjelma- vai laitteistoperäinen, vai johtuuko ongelma jostain muusta tekijästä. Tehdäksemme tästä tukiartikkelista mahdollisimman kattavan, huomioiden mahdollisten ongelmien laajan kirjon, olemme listanneet tähän yleisimpiä ohjeita, jotka ovat auttaneet useampia pelaajia ratkaisemaan pelin toimimattomuudeen liittyvän ongelman. Mikäli ongelmasi on laitteistoperäinen, tai sen aiheuttajana on jokin tietty ohjelma, suosittelemme, että otat yhteyttä suoraan valmistajaan.

Tarkista täyttääkö järjestelmäsi pelin järjestelmävaatimukset
Helpoin tapa tehdä tämä on etsiä tukisivultamme pelin järjestelmävaatimukset ja verrata niitä omaan PC-kokoonpanoosi. Mikäli järjestelmäsi ei täytä järjestelmävaatimuksia, tämä todennäköisesti aiheuttaa mahdollisesti kokemasi suoritusongelmat, mustan ruudun tai pelin kaatumisen käynnistäessä.

Yritä käynnistää peli käyttäen järjestelmänvalvojan oikeuksia
Mikäli tarvitset apua tämän kanssa, katso oheinen artikkelimme.

Päivitä näytönohjaimesi ajurit
Jos ongelmasi liittyy grafiikan suorituskykyyn, kokeile näytönohjaimesi ajureiden päivittämistä. Voit ladata uusimmat ajurit valmistajan sivuilta:

Kun lataus on valmis, suorita ajureiden puhdas asennus:

Tarkista pelitiedostot
On mahdollista, että pelisi on asentunut virheellisesti. Korjataksesi tämän, tarkista pelitiedostot:

Poista taustaohjelmat käytöstä
Selvittääksesi mitkä ohjelmat aiheuttavat konflikteja pelisi kanssa, kokeile poistaa taustaohjelmat käytöstä.

Varmista, että käyttöjärjestelmäsi on päivitetty
Tarkista saatavilla olevat Windowsin päivitykset ja asenna odottavat päivitykset. Löydät kaikki tarvittavat lisätiedot tästä Microsoftin virallisesta tukiartikkelista.

Päivitä Uplay PC ​
Tehdäksesi tämän, poista Uplay:n asennus ja lataa uusin versio Uplay:sta sen viralliselta lataussivulta

Uudelleenasenna tukiohjelmisto
Useimmat pelit ovat riippuvaisia käyttöjärjestelmän tukiohjelmistosta, kuten Microsoft Visual C++ :n edelleenjaeltavasta peketista. Yritä uudelleenasentaa nämä tukiohjelmistot varmistuaksesi niiden toimivuudesta. Jos tarvitset apua ohjelmistojen uudelleenasentamiseen, katso virallinen tukiartikkelimme.

Mikäli silti kohtaat ongelmia perusvianmäärityksen suorittamisen jälkeen, ota meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme! Kuvaile meille ongelmaasi mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Jotta voimme tutkia ongelmaasi mahdollisimman pitkälle, liitäthän tukipyyntöösi myös DxDiag- ja MSInfo -järjestelmätiedostot.