Kuvankaappauksen ottaminen PC:llä

KYSYMYS:

Haluan ottaa kuvankaappauksen / näyttökuvan. Miten voin ottaa sellaisen?

VASTAUS:

Kuvankaappauksen ottamiseen on useampi eri tapa. Yksi helpommista on käyttää kuvankaappaustyökalua. Se on Windows-käyttöjärjestelmään sisälletetty työkalu.

Kun otat kuvankaappauksia, joita haluat lähettää tukipyyntösi mukana meille, varmista, että käytät Koko näytön leike-toimintoa. Mikäli et käytä kuvankaappaustyökalua, varmistu siitä, että otat kuvankaappauksen koko näytöstä, eikä kuvaa ole rajattu tai muokattu.

Jos haluat ottaa kuvankaappauksen pelin tapahtumasta, voit käyttää Uplayn kuvankaappaus-toimintoa pelatessasi.