Google Authenticatorin vianmääritys

KYSYMYS:

Mitä voin tehdä, mikäli sovelluksen varmennekoodit eivät toimi?

VASTAUS:

Google Authenticatorin generoidessa virheellisiä kaksivaiheisen tunnistautumisen varmennekoodeja, voit kokeilla seuraavaa:

Varmista ensin, että sovellus on synkronoitu nykyisellä laitteellasi.
Tehdäksesi näin seuraa laitekohtaisia ohjeita alla:

Android
- Avaa Google Authenticator sovelluksen päävalikko
- Napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Settings (Asetukset)
- Napauta Time correction for codes (Koodien ajan korjaus)
- Napauta Sync now (Synkronoi nyt)

iOS
- Mene valikkoon Settings (Asetukset) > General (Yleinen)Date & Time (Päivä & Aika) ja aseta asetukseksi Automatic (Automaattinen)
- Mene valikkoon Settings (Asetukset) Privacy (Yksityisyys) Location Services (Sijainti) ja valitse Always Use (Käytä aina) ja valitse Google Authenticator-sovellus.

Jos ongelma ei korjaannu yllä olevien ohjeiden suorittamisen jälkeen, voit poistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen väliaikaisesti käytöstä käyttäen palautuskoodejasi ja ottaa sen tämän jälkeen uudestaan käyttöösi.

Huomaathan, että jos olet viime aikoina vaihtanut mobiililaitetta, jota käytit tunnistautumiseen, sinun tulee uudelleenaktivoida tämä ominaisuus uudella puhelimellasi tai tabletillasi.

Mikäli et vieläkään pääse kirjautumaan tilillesi tai sinulla on kysymyksiä liittyen kaksivaiheiseen tunnistautumiseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.