Yhteysongelmat Uplay PC:llä

KYSYMYS:

Minulla on ongelmia Uplay PC:n online-toimintojen kanssa. Mitä voin tehdä?

VASTAUS:

Jos koet yhteyden katkeilemista, lataushitautta tai muita yhteysongelmia Uplay PC -ohjelmassa, voit kokeilla muutamaa alla olevaa keinoa korjataksesi ongelman.

Olemme listanneet ne tähän artikkeliin aloittaen helpoimmista. Suosittelemme lämpimästi, että käyt oheisen listan läpi järjestyksessä.

Ennen kuin aloitamme matkan vianmäärityksen viidakon lävitse, sinun tulee ymmärtää, että Internet-palveluntarjoajasi ja yhteydenjakotapasi pelaa merkittävää roolia yhteytesi ja sen nopeuden toiminnassa.

Mikäli käytät langatonta WiFi-yhteyttä, pidäthän mielessäsi, että voit maksimoida verkkonopeutesi yhdistäen verkkoon Ethernet-kaapelin kautta.

Ohessa lista keinoista, joita voit kokeilla ratkaistaksesi ongelman:

Resetoi verkkolaitteesi
Tämä mahdollistaa verkkolaitteesi muodostaa uuden, tuoreen yhteyden Internet-palveluntarjoajaasi.

Ohjelmistoristiriidat
Tarkista, ettei yhteyteesi vaikuttavia ohjelmia ole käynnissä PC:lläsi.

Porttien välitys
Tämä mahdollistaa kommunikoinnin peliservereiden ja PC:si välillä.

Tarvitset oheiset portit Uplay PC:llä:

TCP: 443, 14000

Isäntätiedosto
Varmista, etteivät vanhentuneet asetukset estä yhteyttä.

Tyhjennä DNS-välimuistitiedostot
Saadaksesi uusimmat IP-osoitteet palveluista joihin haluat yhdistää, kokeile DNS-välimuistin tyhjentämistä.

Ulkoiset rajoitukset
Tarkista muut tekijät, jotka saattavat vaikuttaa yhdistämiskykyyn.

Mikäli kohtaat ongelmia oheisen vianmäärityksen suorittamisen jälkeen, ota meihin yhteyttä!