Tilisi turvaaminen kaksivaiheisella tunnistautumisella käyttäen puhelinta

KYSYMYS:

Kuinka otan kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön mobiililaitteellani?

VASTAUS:

Voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön mobiililaitteellasi seuraamalla alla olevia ohjeita.

Huomaathan, että mikäli sinulla ei ole käytössäsi mobiililaitetta, voit myös käyttää sähköpostia.

1. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi Ubisoft Account -sivulle

2. Navigoi Security Settings (Turvallisuusasetukset) -osioon. Klikkaa sivulla Activate 2-Step Verification (Aktvioi kaksivaiheinen tunnistautuminen).

3. Valitse Google Authenticator -vaihtoehto ja klikkaa Choose (Valitse). Tämä lähettää tarkemmat ohjeet sähköpostiisi joka on tällä hetkellä linkitetty Ubisoft-tiliisi.

4. Seuraa ohjeita saamassasi sähköpostiviestissä. Jos linkki on vanhentunut, voit pyytää uuden suorittamalla kohdan 2. ja 3. uudelleen.

5. Lataa Google Authenticator -sovellus puhelimeesi tai tabletillesi. Huomaathan, että Google Authenticator on saatavilla vain iOS- ja Android-laitteisiin.

6. Avaa Google Authenticator -sovellus kun lataus on valmis, valitse valikosta Set up account (Luo tili) (tai klikkaa plus-painiketta oikeasta alakulmasta) ja valitse haluamasi tapa.

7. Kun olet luonut tilin, syötä sovelluksen generoima koodi suorittaaksesi synkronoinnin.
Mikäli sovellus ei hyväksy koodiasi, lue aihetta käsittelevä artikkelimme tästä.

8. Seuraavalla sivulla saat kuusi palautuskoodia. Ota kuvankaappaus koodeista tai kopioi ne varmaan paikkaan.
Voit myös lisätä puhelinnumerosi Ubisoft-tilillesi ja voit palauttaa tilisi tekstiviestin avulla.

Varmistaaksesi, että kaksivaiheinen tunnistautuminen on aktivoitu oikein palaa takaisin Security Settingseihin (turvallisuusasetuksiin).

Voit tehdä muutoksia varmennetapaasi tai poistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käytöstä milloin tahansa. Huomaathan, että sinulla on myös vaihtoehto hallita tunnettuja laitteita.

Mikäli sinulla on kysyttävää turvallisuusominaisuuksistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!