Tilisi turvaaminen kaksivaiheisella tunnistautumisella käyttäen puhelinta

KYSYMYS:

Kuinka otan kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön mobiililaitteellani?

VASTAUS:

Tässä artikkelissa käymme läpi kuinka voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön mobiililaitteellasi. Huomaathan, että voit nyt myös käyttää sähköpostia.

1. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi Ubisoft Account -sivulle

2. Navigoi Security Settings (Turvallisuusasetukset) -osioon. Klikkaa sivulla Activate 2-Step Verification (Aktvioi kaksivaiheinen tunnistautuminen).

3. Valitse Google Authenticator -vaihtoehto ja klikkaa Choose (Valitse). Tämä lähettää tarkemmat ohjeet sähköpostiisi joka on tällä hetkellä linkitetty Ubisoft-tiliisi.

4. Seuraa ohjeita saamassasi sähköpostiviestissä. Jos linkki on vanhentunut, voit pyytää uuden suorittamalla kohdan 1. uudelleen.

5. Lataa Google Authenticator -sovellus puhelimeesi tai tabletillesi. Huomaathan, että Google Authenticator on saatavilla vain iOS- ja Android-laitteisiin.

6. Avaa Google Authenticator -sovellus kun lataus on valmis, valitse valikosta Set up account (Luo tili) (tai klikkaa plus-painiketta oikeasta alakulmasta) ja valitse haluamasi tapa.

7. Kun olet luonut tilin, syötä sovelluksen generoima koodi suorittaaksesi synkronoinnin.
Mikäli sovellus ei hyväksy koodiasi, lue aihetta käsittelevä artikkelimme tästä.

8. Saat kuusi palautuskoodia. Palautuskoodit ovat tärkeitä päivittäessäsi tai kohdatessasi ongelmia kaksivaiheisen tunnistautumisen kanssa. Otathan koodit varmaan talteen.

9. Varmista, että kaksivaiheinen tunnistautuminen on aktivoitu menemällä takaisin Tilin hallinta-sviulle. Valikossa Security Settingsin (turvallisuusasetukset) alla sinun pitäisi nähdä viesti, joka vahvistaa, että tilisi on turvattu kaksivaiheisella tunnistatutumisella.

Halutessasi tehdä muutoksia kaksivaiheseen tunnistautumiseen, lue aiheeseen liittyvä artikkelimme tästä.

Jos haluat kokonaan poistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käytöstä, seuraa näitä ohjeita.

Mikäli sinulla on kysyttävää turvallisuusominaisuuksistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tai lue aihetta käsittelevä artikkelimme.