Avaimien / Koodien lunastaminen

KYSYMYS:

Olen vastaanottanut peliavaimen/koodin. Kuinka lunastan sen?

VASTAUS:

Voit aktivoida avaimen/koodin, jonka olet vastaanottanut seuraamalla oheisia laitekohtaisia ohjeita:

Playstation 4
Xbox One
Uplay
Steam
Epic
Nintendo Switch

Playstation 4
1. Kirjaudu sisään PSN-tilillesi tai luo tili. Voit luoda tilin joko PS4-konsolillasi tai verkossa.
2. Valitse PlayStation Store -kuvake Koti-näkymässä.
3. PlayStation Store:ssa valitse Redeem Codes valikon alaosassa.
4. Syötä koodi.
5. Kun koodi on syötetty oikein, valitse Continue dialogi-ikkunassa.

Mikäli haluat aloittaa sisällön lataamisen, valitse Download.

Xbox One
1. Käynnistä Xbox ja kirjaudu sisään tilillesi. Voit myös luoda sellaisen verkossa
2. Valitse Xbox Store > Selaa pelejä > Käytä koodi.
3. Syötä 25-merkkinen koodi. Voit lunastaa koodin myös verkossa.

Xbox Live-latauskoodi on käytettävissä vain kerran Xbox One -konsoleilla.

PC (Uplay)
1. Avaa Uplay PC ja kirjaudu sisään. Jos et ole entuudestaan tuttu Uplay-käyttäjä, lataa ohjelma ensin ja luo käyttäjätili.
2. Klikkaa aktivointikuvaketta oikeasta yläkulmasta Uplay-ohjelmaikkunassa.
User-added image
3. Syötä avaimesi Aktivoi avain -kentässä.
4. Klikkaa Aktivoi. Tämä aktivoi pelin Ubisoft-tililläsi.

PC (Steam)
Saadaksesi lisää infoa, kuinka voit lunastaa avaimen Steamissa, katso oheinen FAQ.

Mikäli Steam pyytää sinua syöttämään Uplay-avaimen, jonka olet jo syöttänyt kerran tai et ole koskaan vastaanottanut sellaista, lue aiheeseen liittyvä ohjeistuksemme

PC (EPIC)
1. Avaa Epic Games launcher ja yhdistä palveluun käyttäjätunnuksellasi
2. Klikkaa käyttäjänimeä ruudun vasemmalla puolella
3. Klikkaa Redeem Code
4. Syötä koodisi ja klikkaa Redeem. Tämä aktivoi pelin Library:ssasi.

Nintendo Switch
Löytääksesi lisäinfoa koodien tai avainten lunastamisesta Nintendo Switch:illä, katso oheinen Nintendon laatima virallinen ohjeistus.

Mikäli olet epävarma kuinka voit lunastaa peliavaimesi, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua mielellämme.