Ubisoft-tilin luominen

KYSYMYS:

Kuinka voin luoda Ubisoft-tilin?

VASTAUS:

Luodaksesi Ubisoft-tilin, vieraile Ubisoft Tilin hallinta-sivulla ja valitse Luo Ubisoft-tili (Create a Ubisoft Account). Tämä avaa seuraavan lomakkeen.

User-added image

Sinun tulee syöttää vain sähköpostiosoitteesi ja syntymäpäiväsi.

Seuraavaksi, valitse salasana ja käyttäjänimi uudelle Ubisoft-tilillesi.

Kun olet syöttänyt tietosi, ruksi laatikko lomakkeen lopussa hyväksyäksesi Käyttöehtomme, Myyntiehtomme ja Tietosuojaselosteemme ja klikkaa sitten Luo Ubisoft-tili (Create a Ubisoft Account) viimeistelläksesi prosessin.

Huomaathan, että Ubisoft-tilisi käyttäjänimen tulee alkaa kirjaimella ja se voi sisältää vain 3 - 15 kirjoitusmerkkiä, mukaan lukien kirjaimet, numerot, alaviivat (_), viivat (-) ja pisteet (.)