Promokoodin lunastaminen Ubisoft Storessa

KYSYMYS:

Kuinka voin lunastaa promokoodin Ubisoft Storessa?

VASTAUS:

Aktivoidaksesi promokoodisi, voit seurata alla olevia ohjeita:

- Valitse tuote, jonka haluat ostaa ja lisää se ostoskärryysi
- Valitse "View Cart" (tarkastele ostoskärryä). Sivun oikeassa laidassa nähtävilläsi on teksti "Add promo code" (lisää promokoodi), klikkaa tekstiä vasemmalla hiiren painikkeella. Klikattuasi näkymään avautuu tekstikenttä, johon voit syöttää koodisi. Klikkaa "Apply" käyttääksesi koodin, ja uusi kokonaishinta päivittyy automaattisesti kauppasivulla!

User-added image
User-added image

- Viimeiseksi seuraa ruudulla näkyviä ohjeita maksaaksesi ostoksesi ja pääset nauttimaan ostoksistasi!

Varmista, että syötät oikean promokoodin, ja että koodi on syötetty juuri kuten se on sinulle myönnetty. Koodit saattavat olla merkkikokoriippuvaisia, joten leikkaa- ja liimaa-vaihtoehto on aina parhain.

Huomaathan, että promokoodeihin saattaa liittyvä rajoituksia.

Mikäli sinulla on ongelmia koodin lunastamisessa, ota meihin yhteyttä, ja muista liittää meille kuva saamastasi koodista!