Yhteysongelmia Rainbow 6 Siegessä

KYSYMYS:

Koen pelin aikana ongelmia online-toiminnoissa. Mitä voin tehdä?

VASTAUS:

Jos koet pelissäsi lagaamista, yhteytesi pätkii tai pelissäsi on muita yhteysongelmia, voit kokeilla näitä muutamaa ohjetta. Olemme listanneet ne tähän tukiartikkeliin aloittaen helpoimmasta ohjeesta. Suosittelemme, että seuraat niitä samassa järjestyksessä, kuten ne ovat listattu tähän alla olevaan FAQ:iin.

Ennenkö sukellamme yhteysongelmien vianmäärityksen syvään päähän, sinun tulee ymmärtää, että Internet-palveluntarjoajasi (ISP) ja yhteydenjakotapasi määrittää hyvin pitkälti sen miten pelisi toimii. Mikäli pelaat käyttäen WiFiä (langaton internetyhteys), pidäthän mielessäsi, että voit maksimoida pelielämyksesi taistelukentällä yhdistämällä verkkoon käyttäen Ethernet-kaapelia WiFin sijasta.

Mikäli sinulla on lisäksi NAT:iin liittyviä ongelmia tai kysymyksiä, tämä artikkeli saattaa tuoda valoa tilanteeseesi.

Tässä muutamia ohjeita listattuina joita voit kokeilla:

Aloita testaamalla verkkoyhteytesi. Mikäli testitulos näyttää, että yhteytesi on rajoitettu, voit yrittää näitä kuutta ohjetta parantaaksesi yhteyttä.

1. Uudelleenkäynnistä XboX One -konsolisi
Uudelleenkäynnistäminen auttaa useampaan eri asiaan, se esimerkiksi resetoi laitteesi verkkoaktiivisuuden. Tämä auttaa usein korjaamaan monia yleisempiä ongelmia.
Huomaathan, että tämä ei poista pelejäsi tai tallennuksiasi.

2. Resetoi verkkolaitteesi
Tämä sallii verkkolaitteesi muodostaa uuden yhteyden internet-palveluntarjoajaasi.

3. Salli UPnP
Osa pelaajistamme on raportoinut meille, että tämä ohje on auttanut heitä korjaamaan yhteysongelman. UPnP on lyhenne englanninkielisestä termistä Universal Plug and Play ja se on ominaisuus, joka antaa ohjelmistojen automaattisesti välittää portteja. Tämä ominaisuus voidaan poistaa käytöstä ja ottaa käyttöön reitittimesi asetuksista. Erilaisten reititinmallien kirjo on niin valtava, ettemme pysty kertomaan ihan tarkalleen kuinka voit tehdä tämän omalla kotireitittimelläsi. Suosittelemme, että tarkitstat asian reitittimesi ohjekirjasta tai otat yhteyttä suoraan internet-palveluntarjoaajaasi mikäli et ole täysin varma miten tämä tehdään omalla reitittimelläsi.

4. Porttien välitys
Tämä sallii kommunikonnin peliserveriltä suoraan konsoliisi ja toisinpäin.

Tarvitset nämä portit pelissäsi Rainbow Six: Siege:

Peliportit:
TCP 80, 443
UDP: 10000-10099, 3074​, 6150

Xbox Live-portit:
TCP: 53, 80, 3074
UDP: 53, 88, 500, 3074, 3544, 4500

5. Aseta konsolisi DMZ-tilaan
DMZ estää reititintäsi estämästä verkkoliikennettä konsoliisi.

6. Tarkista ulkoiset rajoitukset
Tarkista muut tekijät jotka saattavat rajoittaa yhteyttäsi.

Tämän pitäisi ratkaista ongelmasi. Jos ei, varmista että Xbox Liven pyytämät portit ovat myös avattuina. Löydät kaiken tarvitsemasi infon tästä Xboxin FAQ:sta.

Saadaksesi lisäinfoa pelin yhteyskuvakkeista, katso tämä artikkeli.

Jos sinulla on yhä ongelmia suoritettuasi tämän tukiartikkelin ohjeistuksen, ota meihin yhteyttä!