PC Järjestelmävaatimukset

KYSYMYS:

Mitkä ovat Rainbow Six: Siegen järjestelmävaatimukset?

VASTAUS:

MINIMIVAATIMUKSET

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz tai AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz *
RAM: 6 GB
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 460 tai AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM)
Kovalevytila:  61GB
DirectX: 11
Ääni: DirectX-yhteensopiva äänikortti viimeisimmillä ajureilla
Tuetut ohjaimet: Yhteensopiva X-Inputin kanssa.
Moninpeli: laajakaistayhteys 256kps upsream

SUOSITELLUT JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET

Käyttöjärjestelmä: Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10 (vain 64-bittiset versiot)
Prosessori: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz tai AMD FX-8120 @ 3.1 GHz *
RAM: 8 GB
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 670 tai AMD Radeon HD7970 / R9 280X tai parempi (2048MB VRAM)
Kovalevytila:  61GB
DirectX: 11
Ääni: DirectX-yhteensopiva äänikortti viimeisimmillä ajureilla
Tuetut ohjaimet: Yhteensopiva X-Inputin kanssa.
Moninpeli: laajakaistayhteys 512kps upsream

Tuetut näytönohjaimet julkaistaessa:
Nvidia GeForce GTX 460 tai parempi, 500, 600, 700, 900, Titan -sarjat.
AMD Radeon HD5770 tai parempi, Radeon HD6000, HD7000, R7, R9 -sarjat

Kannettavien versiot oheisista korteista saattavat toimia, kunhan niiden suorituskyky on vähintään minimivaatimusten tasolla. Lue lisää infoa tästä artikkelista.

*Huomaathan, että vain neliydinprosessorit (tai sitä paremmat) ovat tuettuja.

Ohjelmistot tai toiminnot kuten MSI Afterburner, SLI ja Crossfire eivät ole tuettuja.