Usein kysytyt kysymykset, joita yrität vierailla, ei ole vielä käännetty tälle kielelle. Olet esillä englanninkielisessä versiossa, kunnes tämä FAQ-käännös on saatavana

Minimum Requirements for Assassin's Creed: Brotherhood (MAC)

KYSYMYS:

What are the minimum system requirements for Assassin's Creed: Brotherhood on MAC?

VASTAUS:

Here are the minimum system requirements for Assassin's Creed: Brotherhood on MAC:

Supported OS: Mac OS X 10.5 or OSX 10.6 (only)
Processor: 3.06 GHz Intel Core2 Duo (Intel Core i7 recommended)
RAM: 3 GB
Video Card: 256 MB dedicated video card with Shader model 3.0 or higher (see supported list*)
HDD Space: 9 GB
Peripherals: keyboard, mouse

*Supported video cards at time of release
NVIDIA GeForce GT 100 series or higher
ATI Radeon HD 4000 series or higher