El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Supported peripherals for Atomega

PREGUNTA:

What controllers are supported in Atomega?

RESPUESTA :

List of supported controllers on PC

Mouse + keyboard
Xbox 360 Controller
Xbox One Controller
Logitech F310 Wired Gamepad
Logitech F710 Wireless Gamepad

Other Dual Stick Controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software to work.
Please contact the controller manufacturer for assistance.

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article