El FAQ que usted está intentando visitar todavía no ha sido traducido para este idioma. Se le está presentando la versión en inglés hasta que la traducción de esta FAQ se haya hecho disposible.

Recommended Requirements

PREGUNTA:

What are the recommended requirements for Champions of Anteria?

RESPUESTA :

Minimum Specifications

Supported OS: ​ Windows 7 SP1 or Windows 8.1 or Windows 10 (64bit versions)
Processor:  Intel i3 2120 @ 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memory: 4GB
Video Card:  nVidia GeForce GTS450 or AMD Radeon HD5770* (1024MB VRAM with Shader Model 5.0)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Hard Drive Space:  12 GB

Recommended Specifications

Processor:  Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
Memory:  8GB​ or more
Video Card:  nVidia GeForce GTX 670 or AMD Radeon HD7870 or better* (2048MB VRAM, with Shader Model 5.0)  ​
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

*AMD Radeon™ R9 285/R9 380 Gaming Graphics Cards may work but are not officially supported.